Beste Veteranen,

De Lokale Veteranendag Steenbergen is op 13 mei met succes gehouden, gevolgd door een grandioos concert van het Orkest van de Koninklijke Marechaussee! 

Voor diegenen die hun uitnodigings-antwoordkaart terug hebben gestuurd zeggen we: dank! 
In de middag hebben we in een rustige sfeer ruimschoots met elkaar kunnen praten, hebben we een lezing gevolgd over wat muziek kan doen voor veteranen (en het publiek) van Rob Sloekers, en een nieuwe traditie mee kunnen maken: het tafeltje met de "Fallen Comrade", prachtig uitgelegd door Rob Matthijsen. Ook enkele gasten hebben kunnen ervaren wat veteranen hebben meegemaakt.
Daarna werd het buffet met nasi (de blauwe hap) geopend en kon er rustig verder worden geborreld tot de concertzaal openging.

Ons bestuur werd voorafgaand aan het concert verrast met een nieuwe "VeSt-coin" door de burgemeester!  Hartelijk dank daarvoor! Maar wij moeten ook alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet!

Daarna volgde het concert dat door een kleine 200 mensen met enthousiasme werd aangehoord.

Terugkijkend op een fantastische avond, waarin veel geld en veel moeite is gestoken, beraden we ons op nieuwe activteiten, zoals b.v. een social evening met de groep 617 tijdens de herdenking van Guy Gibson en James Warwick, of met een kleine delegatie Canadezen (die tòch naar NL komen eind oktober.

Heeft u zelf ideeen? Vul het contactformulier in!